• Lasagna tomato

  9,5075,00
  Wanneer eten we lasagna? Deze Napolitaanse lasagna is de favoriet van de familie. Een lekkere huisgemaakte tomatensaus, de Italiaanse kazen en het vlees maken het af. De saus heeft lekker een tijd gesudderd en is daardoor vol van smaak. Natuurlijk is vegetarisch ook mogelijk. Heb jij al zin aan de lasagna tomato? Bestel dan snel! Wil je jouw Italiaanse maaltijd goed afsluiten bestel er dan voor € 3,00 per persoon een lekkere tiramisu bij.
 • Canneloni al forno

  9,5075,00
  Wanneer eet jij onze canneloni al forno? Deze bekende gevulde deegrolletjes uit de oven zijn heerlijk! De vulling is simpel maar smaakvol. Met vlees of  juist vegetarisch. Heb jij al zin aan de canneloni al forno? Bestel dan snel. Vind jij een pasta ook niets zonder een lekkere tiramisu als dessert? Bestel dan een schaaltje tiramisu mee voor € 3,00 per persoon.
 • Pasta forno tomato

  9,5075,00
  Wanneer eten we pasta forno? Deze pasta uit de oven met huisgemaakte tomatensaus is lekker door zijn eenvoud en rijke smaak. Net als de meeste Italiaanse gerechten. Daar waar Nederlanders vaak veel verschillende ingrediënten in een Italiaanse maaltijd stoppen doen wij Italianen dat anders. Wij bereiden met weinig ingrediënten hele smaakvolle gerechten. Heb jij al zin aan de pasta forno? Bestellen dan snel! Vind jij een pasta ook niets zonder een lekkere tiramisu als dessert? Bestel dan een schaaltje tiramisu mee voor € 3,00 per persoon.
 • Pasta forno boscaiola

  9,5075,00
  Wanneer eten we pasta forno? Deze pasta uit de oven met huisgemaakte bechamelsaus is lekker door zijn eenvoud en rijke smaak. Net als de meeste Italiaanse gerechten. Daar waar Nederlanders vaak veel verschillende ingrediënten in een Italiaanse maaltijd stoppen doen wij Italianen dat anders. Wij bereiden met weinig ingrediënten hele smaakvolle gerechten. Heb jij al zin aan de pasta forno? Bestellen dan snel! Vind jij een pasta ook niets zonder een lekkere tiramisu als dessert? Bestel dan een schaaltje tiramisu mee voor € 3,00 per persoon.
 • Pasta forno carbonara

  9,5075,00
  Wanneer eten we pasta carbonara? Simpeler kan het niet maar lekkerder ook niet. Deze heerlijke pasta maak je kort warm in de oven en dan is het echt genieten. Een saus van ei, room en kaas. En spekjes voor de smaak. Heerlijk! Wil je niet alleen pasta carbonara maar ook een heerlijke tiramisu? Dat kan. De tiramisu is extra bij te bestellen voor € 3,00 per persoon.
 • Pasta forno verdura

  9,5075,00
  Wanneer eten we pasta forno? Deze pasta uit de oven met huisgemaakte tomatensaus is lekker door zijn eenvoud en rijke smaak. Net als de meeste Italiaanse gerechten. Toch heeft deze pasta een Nederlands tintje omdat het heel veel groente bevat. Heb jij al zin aan de pasta forno verdura? Bestellen dan snel! Vind jij een pasta ook niets zonder een lekkere tiramisu als dessert? Bestel dan een schaaltje tiramisu mee voor € 3,00 per persoon.
 • italiaanse_hapjes italiaanse hapjes
  Een heerlijke mix van Italiaanse hapjes. Ons advies is om uit te gaan van 3-4 hapjes per persoon. De hapjes zijn vanaf 40 stuks te bestellen. Twijfel je tussen catering en hapjes? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Dit lekkere Italiaanse taartje is echt heerlijk! Simpeler kunnen we het niet maken maar lekkerder ook niet. Eén Mattonchino is ruim genoeg voor 4 tot 6 personen.    
 • tiramisu_original tiramisu_cocos

  Tiramisu (2 soorten)

  21,5029,50
  De echte Italiaanse tiramisu, met echte Italiaanse koffie of totaal anders met melk en cocos. Jij mag kiezen. Eén keer proeven en je bent verkocht! En dat zijn niet onze woorden maar de woorden van onze klanten.  
 • Een heerlijke smeuïge Italiaanse chocolade cake. Je kunt het vergelijken met een brownie maar dan anders. Voor de chocolade liefhebbers onder ons!      
 • italiaans_ontbijt italiaans_ontbijt

  1. Italiaans ontbijt!

  31,0093,00
  Een Italiaans ontbijtje voor een speciale gelegenheid? Verjaardag, trouwerij, jubileum, Vaderdag of Moederdag? Het kan allemaal. Onze ontbijtjes zijn te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag en worden bezorgd* tussen 08:00 en 09:00 uur. Wil jij voor een andere dag een ontbijtje bestellen? Neem dan contact met ons op via info@mimmoitaliaans.nl. In het notitieveld op de bestelpagina kun je de specifieke datum en het bezorgadres noteren.   * Bezorgen is gratis in Losser. Buiten Losser vragen wij een vergoeding van € 2,50.
 • feest_ontbijt feest_ontbijt

  2. Feest ontbijt!

  39,00117,00
  Een Italiaans feest ontbijtje voor een speciale gelegenheid? Verjaardag, trouwerij, jubileum, Vaderdag of Moederdag? Het kan allemaal. Onze ontbijtjes zijn te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag en worden bezorgd* tussen 08:00 en 09:00 uur. Wil jij voor een andere dag een ontbijtje bestellen? Neem dan contact met ons op via info@mimmoitaliaans.nl. In het notitieveld op de bestelpagina kun je de specifieke datum en het bezorgadres noteren.   * Bezorgen is gratis in Losser. Buiten Losser vragen wij een vergoeding van € 2,50.